PRESENTACIO

martes, 26 de mayo de 2015

CENTRE DE SALUT INTEGRATIVA PANDORA

FARMACÈUTICS  I SALUT INTEGRATIVES      El centre de Salut Integrativa Pandora neix amb la voluntat de centralitzar serveis de salut en un mateix espai, amb l’objectiu de respondre amb proximitat les necessitats de la població de Bagà, gràcies a  cooperació entre professionals i terapèutes a  l’ambit de la salut.

“ SANAR  I CURAR EN ESÈNCIA DES DE L’ATOM FINS A L’UNIVERS" 
       La Salut Integrativa no es una ciència exacte on 2 + 2 fan 4, està basada en la Física Quàntica. Només el posicionament del terapèuta i la predisposició del malalt, fa que la Teràpia sigui efectiva.
       Des de l’equilibri emocional i professional , s’acompanya al pacient cap a la curació desde el respecte de tots els professionals de la salut, s’obté l’objectiu Holístic comú: la curació del pacient.
        L’essència de la salut integrativa és retornar l’unitat, des de la divisió als tots els nivells que pugui estar el pacient.

        Al C.S.I. “ PANDORA”, es crea un espai propici on la persona és capaç d’identificar en quin moment o quina situació el seu cos va començar a emmalaltir, ajundant-la a deixar anar aquets conflictes.RETORN SOCIAL
 
        Conscients de la responsabilitat social com a empresa del món sanitari volem fer  recolzament  en les  inquietuds  d’entitats, associacions e iniciatives particulars en la conscència del respecte a l’entorn: mineral, vegetal, animal i humà...
 
Gràcies