PRESENTACIO

martes, 8 de septiembre de 2015

LES EMOCIONS DE LA TARDOR


LES FLORS DE BACH

       La teràpia floral del Dr.Edward Bach és un tipus de medicina basada en un mètode molt simple però alhora molt efectiu.

Edward Bach fou un metge bacteriòleg anglès que treballava a l'hospital homeopàtic de Londres.Entre 1930 i 1936 es va dedicar a buscar herbes per curar enfermetats, però seguint un principi totalment diferent al que s'utilitzava a la medicina d'aleshores:

..."L'ENFERMETAT NO ÉS MÉS QUE UN DESEQUILIBRI ENTRE LA MENT I L'ÀNIMA..."

Quan apareix aquest desequilibri es genera un estat de disharmonia,que comporta que la persona tingui uns estats d'ànim conflictius: por, infelicitat, tortura mental, inacció, resignació....

Edward Bach va descobrir uns remeis i uns mètodes d'extracció especials,els quals li van permetre tractar tots aquests estats i convertir-los en estats positius:

amor,alegria,acció,coratge,empatia,sinceritat,optimisme,decisió....

Amb les flors de bach es transformen les qualitats negatives en positives:  la mateixa moneda amb dues cares,així per exemple l'amor i l'odi estan a la mateixa moneda,amb la flor de bach adequada la persona fa una transformació d'aquesta emoció al cantó positiu.

Bach deia que un seguit d'emocions i estats d'ànim negatius condueixen a que la persona emmalalteixi i desenvolupi símptomes físics,per això aquesta teràpia és molt útil però s'ha d'individualitzar cada pacient ja que cada un té una personalitat i li han passat coses diferents.Aquesta és la gran diferència amb la medicina tradicional i alopàtica.Malgrat ésser tant diferents són totalment COMPLEMENTÀRIES i els tractaments conjunts són molt més efectius.Les flors de Bach però,,també es poden donar soles i igualment són efectives,però cal un bon estudi de la persona.

A diferència de la medicina física,no té efectes secundaris,però si que moltes vegades apareixen reaccions de la persona que les prèn.Aquest fet és totalment positiu,ja que implica que s'està mobilitzant tot allò que estava danyant al cos físic,, al cap de poc la persona millora.

Imaginem que una persona adulta és com una ceba,al llarg de la vida li han passat successos i ha anat creant les diferents capes.

Les flors de bach van retirant de manera molt subtil i a poc a poc cada capa de ceba.

Per això i perquè funcionin bé ,les persones han d'estar disposades a deixar anar tot allò que no els pertany,que els està oprimint.

Les flors de bach són una gran eina d'ajuda al nostre Camí de Vida i a poder viure en total Llibertat i Consciència.

En els dies que ens ha tocat viure les flors de Bach estan molt vigents ja que  ajuden a les persones a  adaptar-nos a aquest món de constants canvis , a perdonar-nos i a perdonar,a acceptarnos i a acceptar les injustícies de la vida,a estar presents,a no tenir por, a viure amb humiltat,amb amor,a no jutjar-no ni a jutjar.....i a ixí infinites emocions.

Vine a conèixer-les n'hi ha 38 i a la farmàcia Cascante o al Centre Pandora:el Dídac,la Judit o la Roser te les ensenyarem,t'assessorarem i et donarem la mescla més adequada per a què experimentis i tú mateix puguis jutjar i saber en primera persona els efctes d'aquesta simple però alhora meravellosa medicina.

T'esperem

Roser